Изявление на рекламодателя

Ревю на TotalVPN

8,7
Добър
Нашата присъда: След цялостния ни преглед на TotalVPN решението ни е ясно: TotalVPN майсторски съчетава практичност, скорост и надеждност, като се утвърждава като избор от най-високо ниво за всеки, който търси ефективна и надеждна дигитална сигурност. Първокласните приложения на услугата, съчетани с широк избор от глобални сървъри, я правят подходяща за всички – от начинаещи в областта на VPN услугите до опитни потребители.
Вземете TotalVPN - Защитете личните си данни!
Неограничен достъп до сървъри по цял свят. Супер бързи скорости. Вземете най-добрата оферта през нашия линк...

Обобщен преглед

В основата си TotalVPN е лесно и оптимизирано VPN решение, пригодено за ежедневните дигитални взаимодействия. Въпреки че не може да се похвали със сложните функции, характерни за някои луксозни марки VPN, не изостава в осигуряването на основни функционалности. Тази услуга е подходяща за тези, които търсят по-голяма онлайн свобода, защитена дигитална поверителност и усещане за анонимност, без да се задълбават в сложни конфигурации.

Поверителност / Анонимност

Когато избирате TotalVPN, вие избирате надеждна защита срещу нарушаване на личната неприкосновеност онлайн. В основата на тяхното обещание към вас е строгата политика за недопускане на записи. Това означава, че навиците ви за сърфиране, записите на търсенията и онлайн взаимодействията остават изключително ваши. В допълнение към това се прилага водещото в индустрията 256-битово AES криптиране, което гарантира, че всяка част от данните, които прехвърляте, се пази далеч от любопитни очи. В онлайн среда, в която вашият IP адрес може да разкаже за навиците ви, TotalVPN ви предлага цифрова анонимност, като скрива действителния ви IP адрес и прави изключително трудно за когото и да било да проследи онлайн пътуването ви. А благодарение на широката глобална мрежа от сървъри определянето на вашите действия към конкретно местоположение става още по-трудно.

В допълнение към криптирането TotalVPN надхвърля стандартите с безупречния си VPN авариен превключвател, който предпазва от изтичане на DNS. Анонимността ви е защитена дори и при непланирани прекъсвания на интернет връзката ви. Освен това TotalVPN уважава разнообразието от нужди на своята клиентска база. Можете да персонализирате преживяването си, като избирате между протоколите OpenVPN и IKEv2, намирайки идеалното съчетание между повишена поверителност и подобрена производителност.

Притеснявате се да се свържете с обществен Wi-Fi? С TotalVPN няма нужда да се притеснявате. Той незабавно защитава отворените Wi-Fi мрежи, като ви предпазва от шпиони и хакери, които се стремят към ценната ви информация. Вашите данни остават криптирани и в безопасност. TotalVPN пази само основните данни за акаунта и гарантира, че нито една от вашите онлайн дейности не се съхранява. Освен това, благодарение на техните мобилни приложения, можете да се наслаждавате на поверителността в движение. Просто казано, TotalVPN ви предоставя инструментите, с които да навигирате в интернет уверено и сигурно.

Скорост и надеждност

За привържениците на VPN услугите скоростта често е решаващ фактор и в нашите тестове TotalVPN наистина се отличи. По време на нашите оценки проведохме тестове за скорост, като се свързвахме с различни сървъри по целия свят. Когато се свързахме със сървър в САЩ, регистрирахме впечатляващите 95 Mbps, което е съвсем малко по-малко от базовата ни скорост от 100 Mbps. Тестването на сървъра в Обединеното кралство ни даде забележителните 92 Mbps, а дори и при по-далечна връзка като тази в Австралия успяхме да постигнем 87 Mbps.

Благодарение на тези резултати гледането на видеоклипове в HD е лесно, а онлайн игрите – гарантирано без лагове. Въпреки че при много VPN услуги могат да се наблюдават периодични спадове в скоростта поради различни причини, опитът ни с TotalVPN беше безпроблемен. Тези тестове подчертават ангажимента на TotalVPN да гарантира, че онлайн преживяването ви е не само сигурно, но и безпрепятствено и ефективно.

Платформи и устройства

TotalVPN разбира разнообразната технологична екосистема, в която живеем. Услугата е съвместима с широк спектър от устройства, включително персонални компютри (с Windows и Mac), мобилни телефони (с Android и iOS), смарт телевизори и дори гейминг конзоли като PlayStation и Xbox. Освен базовата съвместимост, TotalVPN се отличава и със своя стремеж към потребителска интуитивност. Лесният за използване интерфейс гарантира, че дори хора, които не са запознати с VPN мрежите, могат лесно да го настроят и да се свържат. Така че, независимо дали сте дигитален експерт, или тепърва започвате, TotalVPN гарантира безупречно изживяване на всички платформи.

windowsmacandroidios

Сървърни локации

Total VPN има над 50 сървъра, разположени в 30 държави, включително САЩ, Обединеното кралство, Канада, Сингапур, Испания, Мексико и други. Независимо дали се намирате в сърцето на оживен град или в отдалечено кътче на света, сигурната и бърза връзка чрез TotalVPN е винаги на върха на пръстите ви. Това мащабно и разнообразно разпределение на сървърите не само гарантира най-високи скорости на връзката, но и обещава безпроблемно и непрекъснато сърфиране, независимо къде се намирате.

United StatesAustraliaAustriaBelgiumBrazilBulgariaCanadaChileCzech RepublicDenmarkFinlandFranceUnited KingdomGermanyGreeceHong KongHungaryIcelandIrelandIsle Of ManIsraelItalyJapanMexicoMoldovaNetherlandsNew ZealandNorwayPolandRomaniaSerbiaSingaporeSloveniaSpainSwedenSwitzerland

Клиентско обслужване

Навигацията в дигиталното пространство не е лишена от проблеми. Отчитайки това, TotalVPN инвестира значително в инфраструктурата си за клиентска поддръжка. Потребителите могат да потърсят незабавна помощ чрез механизма за 24/7 чат поддръжка, което е доказателство за ангажираността им към удовлетвореността на потребителите. Секцията с ЧЗВ е съкровищница от информация, структурирана интуитивно за лесна навигация, за всички, които търсят отговори на по-общи запитвания.
Вземете TotalVPN - Защитете личните си данни!
Неограничен достъп до сървъри по цял свят. Супер бързи скорости. Вземете най-добрата оферта през нашия линк...
Напишете ревю за TotalVPN
Споделете мнението си, за да помогнете на другите.
Captcha
Вземете TotalVPN - Защитете личните си данни!
Неограничен достъп до сървъри по цял свят. Супер бързи скорости. Вземете най-добрата оферта през нашия линк...