VPN ревюта

CyberGhost VPN
9,8
Най-добър като цяло
С 15-годишен опит зад гърба си, Cyberghost VPN е нашият топ избор, ако искате да защитите личните си данни от любопитните погледи на властите и хакерите.
Private Internet Access
9,5
Страхотен
Несъмнено най-сигурният VPN, наличен днес. Това, което кара хората да гравитират към тази VPN услуга, е строгата политика на нулеви записи и сериозният ангажимент за поддържане на пълна онлайн анонимност.
ExpressVPN
9,3
Много добър
Една от най-добрите универсални VPN услуги. Супер бърза и сигурна, с над 3000 сървърни местоположения в повече от 90 държави. Да кажем, че просто препоръчваме ExpressVPN е слаба дума...
Surfshark
9,1
Много добър
Въпреки че Surfshark може да е нов претендент в списъка с най-високо оценените VPN, той дава сериозно обещание. Тази VPN услуга Ви осигурява пълна дигитална свобода, впечатляващи скорости и надеждна защита.
Atlas VPN
8,8
Добър
Atlas VPN вероятно предлага най-добрата оферта за безплатна VPN услуга, с неограничен капацитет на канала и стабилни протоколи за сигурност. Не е изненадващо и че изживяването става още по-добро, когато се абонирате за тяхната премиум услуга.
ProtonVPN
8,7
Добър
Нашите тестове показват, че ProtonVPN е сериозен VPN за Интернет сигурност, поверителност и оналйн свобода. Той има добре проектирани приложения, които не само са с отворен код, но и се проверяват независимо. Дългосрочните им абонаменти може да са по-скъпи от тези на повечето VPN, но получавате неограничен капацитет на канала, стабилни функции за сигурност, масивна сървърна мрежа и още много други.
HideMyAss!
-
Офертата не е налична
Казват, че имате 3 секунди, за да направите добро първо впечатление. HideMyAss! заявява способностите си с името си и продължава да впечатлява с отлично обслужване, интуитивен интерфейс и бързи скорости.
Zenmate VPN
-
Офертата не е налична
Простият и ясен потребителски интерфейс на ZenMate VPN (продукт на ZenGuard) го прави солиден избор за начинаещите VPN потребители, които търсят лекота на ползване.
SaferVPN
-
Офертата не е налична
Използвате VPN за гейминг? Заложете на SaferVPN. Ниските резултати за латентност означават, че тази услуга е оптимизирана точно за Вас. Никога не губете предимството си заради прекъсвания и закъснения в мрежата.