VPN ревюта

CyberGhost VPN
9,8
Най-добър като цяло
С 15-годишен опит зад гърба си, Cyberghost VPN е нашият топ избор, ако искате да защитите личните си данни от любопитните погледи на властите и хакерите.
Private Internet Access
9,5
Страхотен
Несъмнено най-сигурният VPN, наличен днес. Това, което кара хората да гравитират към тази VPN услуга, е строгата политика на нулеви записи и сериозният ангажимент за поддържане на пълна онлайн анонимност.
ExpressVPN
9,3
Много добър
Една от най-добрите универсални VPN услуги. Супер бърза и сигурна, с над 3000 сървърни местоположения в повече от 90 държави. Да кажем, че просто препоръчваме ExpressVPN е слаба дума...
NordVPN
9,1
Много добър
Носител на награди. Обичана от някои от най-големите технологични блогове. Бърза и супер поверителна. NordVPN има всичко необходимо!
Surfshark
9,0
Много добър
Въпреки че Surfshark може да е нов претендент в списъка с най-високо оценените VPN, той дава сериозно обещание. Тази VPN услуга Ви осигурява пълна дигитална свобода, впечатляващи скорости и надеждна защита.
TotalVPN
8,7
Добър
След цялостния ни преглед на TotalVPN решението ни е ясно: TotalVPN майсторски съчетава практичност, скорост и надеждност, като се утвърждава като избор от най-високо ниво за всеки, който търси ефективна и надеждна дигитална сигурност. Първокласните приложения на услугата, съчетани с широк избор от глобални сървъри, я правят подходяща за всички – от начинаещи в областта на VPN услугите до опитни потребители.