Изявление на рекламодателя

Ревю на SaferVPN

-
Офертата не е налична
Нашата присъда: Използвате VPN за гейминг? Заложете на SaferVPN. Ниските резултати за латентност означават, че тази услуга е оптимизирана точно за Вас. Никога не губете предимството си заради прекъсвания и закъснения в мрежата.
Вземете Private Internet Access - Защитете личните си данни!
Неограничен достъп до сървъри по цял свят. Супер бързи скорости. Вземете най-добрата оферта през нашия линк...
www.privateinternetaccess.com/spetsialna-oferta

Обобщен преглед

SaferVPN е освежаващ избор за всеки, който търси сигурна, бърза и лесна за ползване VPN услуга. На първо място, той предлага 24-часова безплатна пробна версия, без да се изисква кредитна карта. Настройката е бърза и лесна, и можете да стартирате десктоп приложението на своя лаптоп само за броени минути. Не блести с никакви революционни функции или нещо подобно, но прави всичко, което е задължително, и със сигурност ще харесате атрактивният му дизайн както на настолните, така и на мобилните приложения. Със своето мощно криптиране, бързи скорости на свързване, огромна мрежа и добро клиентско обслужване, той наистина има потенциала да бъде един от най-добрите играчи в бранша.

Поверителност / Анонимност

SaferVPN има функция за авариен прекъсвач, която изключва Интернет сесията ако VPN се разпадне. Това е чудесно за защита на самоличност и предотвратяване на всякакви изтичания на IP. Това е VPN доставчик с нулеви записи, който не регистрира Вашия IP адрес, DNS заявки, VPN IP адрес, лични данни, история на сърфиране и метаданни. Това означава, че можете да „сърфирате като призрак, по всяко време и навсякъде“ - чудесна новина за тези, които са предпазливи по отношение на вездесъщия Биг Брадър.

Скорост и надеждност

Скоростта и ефективността са нещото, с което SaferVPN превъзхожда. Не забелязахме никакъв значителен спад в скоростта на качване, докато докато бяхме свързани. Те се хвалят с невероятно бързите си скорости и затова ние се заехме да тестваме това, като се свързахме с няколко от сървърите им. Започнахме с базова скорост от 97.81 Mpbs на изтегляне и 52 Mpbs скорост на качване. Свързването с американски сървър доведе до скорост на теглене от 57.03 Mbps и скорост на качване от 23.07 Mbps. Сървърът в ЕС ни даде скорост на теглене от 79.01 Mbps и скорост на качване от 27.87 Mbps. Никак не е зле. И накрая, опитахме да се свържем със сървър в Азия, на другия край свят, и все още имахме скорост на теглене от 1.29 Mbps, което е достатъчно за ежедневно сърфиране и чатове, но не за много други дейности...

Платформи и устройства

windowsmacandroidioschromefirefox

SaferVPN работи прекрасно на всички основни платформи като Windows, Mac, iOS и Android. Той също така поддържа Firefox, Linux и други рутери. Клиентите ще оценят простотата на приложенията, а по-напредналите потребители ще харесат факта, че основната VPN конфигурация може да бъде актуализирана в самото приложение. Разширението за Chrome на SaferVPN накара всички да говорят за него, като първото по рода си на пазара. Това наистина отваря нов свят от възможности с добра VPN защита, докато сърфирате. Опцията е чудесна и за начинаещи, защото буквално отнема само един клик да настроите всичко в инсталацията!

Локации на сървърите

В момента SaferVPN има над 700 сървъра, разположени в 34 различни държави, което би трябвало да е повече от достатъчно за обикновения потребител. Разбира се, други доставчици могат да предложат по-широко покритие, но ако искате достъп до по-екзотични места, различни от САЩ и Западна Европа, SaferVPN е най-добрият Ви залог. Той има сървъри в Близкия изток и Африка, както и в азиатските страни като Тайланд и Индия.

United KingdomSpainNetherlandsCyprusSwitzerlandBelgiumIrelandFranceDenmarkHungaryFinlandSwedenPolandPortugalItalyAustriaGermanyRussian FederationRomaniaNorwayUnited StatesCanadaMexicoBrazilArgentinaIsraelSouth AfricaIndiaSingaporeJapanThailandHong KongAustraliaNew Zealand

Клиентска поддръжка

Страницата за поддръжка на SaferVPN съдържа най-често срещаните въпроси за свързване и отстраняване на неизправности със сигурността, фактуриране, VPN функции и акаунт, плюс общи въпроси и ЧЗВ. Ще намерите и уроци стъпка по стъпка, както и бързи справочници, изброени по платформи, което е доста удобно. Освен това, имате интегриран бутон за чат на живо в уебсайта, който е много полезен, ако имате нужда от незабавна поддръжка.

Цени

Изпъкващ с над средни скорости на теглене, бихте си помислили, че SaferVPN няма да бъде бюджетен. Не е така. Той не само подкрепя своите планове с обширна 30-дневна гаранция за възстановяване на сумата, но и годишните му абонаменти са сравнително евтини. Планът за един месец е малко скъп – $12.95, но можете да получите по-добро съотношение цена/качество, като се регистрирате за по-дългосрочен план. Плащането предварително за една година намалява месечната такса до $5.49, докато 3-годишният план означава, че плащате само $2.50 на месец!
Вземете Private Internet Access - Защитете личните си данни!
Неограничен достъп до сървъри по цял свят. Супер бързи скорости. Вземете най-добрата оферта през нашия линк...
www.privateinternetaccess.com/spetsialna-oferta
Напишете ревю за SaferVPN
Споделете мнението си, за да помогнете на другите.
Captcha
Потребителски ревюта SaferVPN
  • „Когато имах проблем, онлайн агентът ми даде решение бързо и ефективно, проблемът беше разрешен.“
  • „Много ефективна, ясно обяснена, разбираема и най-вече полезна. Отлично обслужване“
Вземете Private Internet Access - Защитете личните си данни!
Неограничен достъп до сървъри по цял свят. Супер бързи скорости. Вземете най-добрата оферта през нашия линк...
www.privateinternetaccess.com/spetsialna-oferta