Изявление на рекламодателя

Ревю на Private Internet Access

9,5
Страхотен
Нашата присъда: Несъмнено най-сигурният VPN, наличен днес. Това, което кара хората да гравитират към тази VPN услуга, е строгата политика на нулеви записи и сериозният ангажимент за поддържане на пълна онлайн анонимност.
Вземете Private Internet Access - Защитете личните си данни!
Неограничен достъп до сървъри по цял свят. Супер бързи скорости. Вземете най-добрата оферта през нашия линк...
www.privateinternetaccess.com/spetsialna-oferta

Уникални предимства

• Стриктна политика на нулеви записи
• Масивна мрежа с 3267+ сървъра
• Поддържа 10 едновременно свързани устройства
• Изтегляне на големи файлове бързо и анонимно
• Удобен потребителски интерфейс
• Известен като най-анонимната VPN услуга

История на компанията

Основана през 2010 г. от Андрю Лий, Private Internet Access или PIA, е софтуерна компания, която предлага виртуална частна мрежа, или VPN, под същото име. Понастоящем седалището им е в Големите езера, регион Среден Запад и имат над 50 души персонал. През ноември 2019 г. PIA беше придобита от Kape Technologies, същата фирма зад два други конкурентни VPN – Cyberghost и Zenmate.

VPN функции

Private Internet Access предлага неограничен капацитет на канала и също така твърди, че блокира реклами, зловреден софтуер и тракери. Това, което кара хората да гравитират към тази VPN услуга, е нейната строга политика на нулеви записи и сериозният ангажимент за поддържане на пълна онлайн анонимност. Private Internet Access настояват, че „не събират и не регистрират трафик при ползване на тяхната виртуална частна мрежа (VPN) или прокси”.

PIA допълнително защитава онлайн поверителността на своите потребители, като използва технология за криптиране по военни стандарти и стандартния за индустрията протокол OpenVPN за защита и криптиране на лични данни. Освен това, PIA има защита от DNS и IP изтичане, MACE рекламен блокер (не в приложението за iOS) и най-важната функция - авариен прекъсвач, гарантираща, че реалният Ви IP адрес никога няма да бъде изложен на показ онлайн, в случай че VPN мрежата се разпадне. А кое е най-хубавото? Можете да персонализирате функциите за защита на PIA директно през приложението според Вашите нужди и предпочитания!

Ако Вашето домакинство съдържа множество свързани устройства, можете да сте спокойни, че Private Internet Access Ви позволява да използвате до 10 устройства едновременно с един акаунт - двойно повече от това, което ще получите при повечето други VPN. PIA предлага и специални приложения за всички основни платформи, вкл. Windows, macOS, iOS, Android и Linux. Освен това можете да конфигурирате рутера си така, че той да защитава Wi-Fi връзката на цялото Ви домакинство чрез функцията OpenVPN. Освен това, PIA предлага разширения за Chrome, Firefox и Opera, и има мрежа от над 3267 сървъра в 29 държави.

Платформи и устройства

windowsmaclinuxandroidioschromefirefoxopera

Сървърни местоположения

United StatesUnited KingdomCanadaAustraliaGermanyNew ZealandSwedenNetherlandsNorwayDenmarkFinlandSwitzerlandFranceBelgiumAustraliaCzech RepublicRussian FederationIrelandItalySpainHungaryBulgariaPolandUkraineTaiwanSingaporeJapanIsraelMexicoIndia

Цени

В сравнение с конкурентните VPN на сходни функции, Private Internet Access се предлага на много разумна цена. Към момента на писането на този преглед, можете да се абонирате за един месец само за $9.99, или за $5.99 месечно, ако изберете 6-месечния план. Получавате най-изгодната оферта, ако платите предварително за една година, тъй като цената пада до едва $3.33 на месец. Единственото, което може да Ви отблъсне, е липсата на безплатен пробен период. Вместо това, PIA предлага 30-дневна гаранция за възстановяване на сумата. С други VPN услуги Ви се разрешава само едно възстановяване - това е. PIA е много по-щедър. Да речем, че сте закупили абонамент, анулирали сте го и сте получили възстановяване. Три месеца по-късно решавате да опитате отново и да отмените отново. Докато все още сте в гаранционния си период, пак можете да получите ново възстановяване.

Лекота на ползване и ефективност

На пръв поглед може да си помислите, че приложението е предназначено за технически напреднали потребители, но всъщност то има много интуитивен интерфейс. Инсталацията е доста бърза и всичко се настройва за миг. Както споменахме по-рано, можете да персонализирате приложението според нуждите си, като то се предлага на 19 различни езика. А ако сте от често забравящите, можете да настроите приложението в режим на подробен изглед с напомняне колко дни са Ви останали от абонамента.

Друго важно съображение определено е скоростта и надеждността. Затова решихме да изпробваме PIA, като се свържем с няколко сървърни местоположения за достъп до Интернет. След записване на времето за връзка, проверка на сървъра чрез геолокация и провеждане на тестове за пинг, резултатите бяха готови и останахме впечатлени. Резултатите от теста за местоположение показаха, че всеки един сървър съответства на рекламираното си местоположение. А що се отнася до времето за свързване, Private Internet Access се справи наистина много добре. Когато тествахме други VPN, средната скорост беше между 150-200 Mbps, но PIA ни изненада със средна скорост от 314 Mbps и най-бърза скорост на връзката от 452 Mbps. При включен VPN има едва забележим спад от само 4%.

Клиентска поддръжка

Страницата за поддръжка на PIA е много ясна и лесна за навигация. Има раздел „База знания“ с множество ресурси, както и раздел „Ръководства“, който съдържа лесни за следване ръководства за инсталиране и стъпки за отстраняване на неизправности. Private Internet Access предлага и денонощна поддръжка на английски език с достъп до чат на живо между 9:00-18:00 MST, от понеделник до петък. Можете също така да се свържете с тях по имейл, като обикновено отговарят доста бързо.

Заключение

Private Internet Access предлага надеждна VPN услуга с множество разширени функции, удобен потребителски интерфейс и едновременни връзки с до 10 устройства. Той работи практически на всички устройства и се представя впечатляващо на разумна цена. Ако има за какво да се оплачете, това би било липсата на безплатен пробен период. Получавате обаче 30-дневна гаранция за възстановяване на сумата, така че лесно можете да си върнете парите, ако промените решението си.
Вземете Private Internet Access - Защитете личните си данни!
Неограничен достъп до сървъри по цял свят. Супер бързи скорости. Вземете най-добрата оферта през нашия линк...
www.privateinternetaccess.com/spetsialna-oferta
Напишете ревю за Private Internet Access
Споделете мнението си, за да помогнете на другите.
Captcha
Потребителски ревюта Private Internet Access
  • „Лесна настройка и използване, не влияние върху скоростта. Препоръчвам“
  • „Имах нужда от VPN. След като си направих проучване и разговарях с различни хора, се спрях на PIA. Просто работи добре за нашите нужди. Нямам оплаквания и цената е разумна IMO.“
Вземете Private Internet Access - Защитете личните си данни!
Неограничен достъп до сървъри по цял свят. Супер бързи скорости. Вземете най-добрата оферта през нашия линк...
www.privateinternetaccess.com/spetsialna-oferta